TROUWSTE PARTNER HEYLEN VASTGOED VERLENGT: OP NAAR 16 JAAR BIJ RAFC!

5 september | Nieuws

Heylen Vastgoed voelt zich thuis op de Bosuil, en dat voor nog minstens 3 seizoenen extra. Onze trouwste partner én shirtsponsor zal op die manier al zeker tot 2028 verbonden blijven aan Rood en Wit. Een partnership dat tegen die tijd maar liefst 16 jaren op de teller zal hebben. Niemand doet Heylen Vastgoed dat na. We mogen het dus met zekerheid stellen: Heylen Vastgoed bewijst dat een huis ook een thuis kan zijn.

Als gevestigde naam in de vastgoedmarkt voelt Heylen Vastgoed zich vandaag al meer dan 12 jaar thuis op de Bosuil. Een vanzelfsprekende samenwerking, aangezien bestuurder Johan Heylen al sinds zijn negende op Tribune 2 supporterde en de club heeft zien groeien tot wat ze vandaag is.

"De ontwikkeling van de club en Heylen Vastgoed gaan hand in hand. In de 18 jaar dat ons bedrijf bestaat, heeft onze sportsponsoring als een belangrijke katalysator gefungeerd. De club heeft de laatste jaren een ongekende groei doorgemaakt en als trotse partner groeien wij mee met RAFC. Rood en wit zijn daarnaast ook niet toevallig onze merkkleuren.”, voegt Johan Heylen eraan toe.

Voor Heylen Vastgoed draait het niet alleen om zakelijke groei. De visibiliteit die het bedrijf dankzij sponsoring genereert voor zijn klanten is niet te onderschatten. Zo komen wekelijks bijna tienduizenden consumenten in contact met Heylen Vastgoed, wat onrechtstreeks zorgt voor een positieve traffic naar hun website.

De steun voor onze supporters en de lokale gemeenschap is evenwel de belangrijkste factor. Heylen Vastgoed heeft de afgelopen jaren regelmatig de aftrap weggeschonken, veilde shirts voor het goede doel, bleef onze G-fans ondersteunen en zal ook naar de toekomst toe de communitywerking van RAFC, #AntwerpFirst, verder uitbouwen.

Op naar 16 jaar trouwe samenwerking!

De beslissing om het partnership tot 2028 te verlengen was voor Heylen Vastgoed een logische stap. Net als RAFC blijft Heylen Vastgoed dagelijks werken aan de verdere uitbouw van haar onderneming. "In 2011 hebben we besloten een partnership met RAFC aan te gaan. Voor mij was en is het altijd de bedoeling geweest om vastberaden te blijven investeren in dit blijvend engagement. De groei van de club en van Heylen Vastgoed zal tot en met 2028 in ieder geval hand in hand gaan," zegt Johan Heylen.

Op naar de volgende successen, samen als trotse partners. Bedankt, Heylen Vastgoed!

Ook interessant