Heylen Vastgoed versterkt grootste verhuurcel van Vlaanderen met overname van verhuurplatform Kloze

21 oktober | Verhuur

Heylen Vastgoed, een toonaangevende en leidende speler op de Vlaamse vastgoedmarkt, zet een nieuwe stap in haar expansie door de overname van het innovatieve verhuurplatform Kloze. Deze strategische acquisitie versterkt Heylen’s positie als marktleider in onder andere verhuur van vastgoed, met een sterk accent op een totale dienstverlening.

Dé one-stop-shop in Vlaanderen


Heylen Vastgoed, bekend om zijn ‘one-stop-shop’ aanpak, richt zich met deze overname op de verdere professionalisering van de verhuurmarkt in Vlaanderen. “Verhuur is een belangrijk element in onze dienstverlening,” zegt Johan Heylen, CEO van Heylen Vastgoed. “Het is vaak de eerste stap voor huurders die later ook kopers kunnen worden. Met Kloze voegen we een krachtig digitaal instrument toe om deze huurervaring te optimaliseren.”

“Bij Heylen Vastgoed blijven we investeren en innoveren in onze verhuurcel. Onze 30 gespecialiseerde verhuurmedewerkers zijn verspreid over onze 23 kantoren, zodat onze verhuurders en huurders steeds in elke regio kwalitatief kunnen worden geholpen. Bovenop onze verhuurcel beschikken wij ook over een cel beheer, samen met de overname van Kloze hebben we nu een volledig pakket om onze klanten te ontzorgen” zegt Britt Lemmens, verhuurmanager

Ondanks het tekort aan huurpanden in Vlaanderen, heeft Heylen Vastgoed dit jaar al meer dan 2000 succesvolle verhuringen gerealiseerd. “Onze focus ligt op het omarmen van digitalisatie, maar niet enkel om te digitaliseren." "Het moet bijdragen aan een betere dienstverlening voor onze klanten,” aldus Johan Heylen.


Een perfect match voor innovatie


Tom De Kooning, mede-oprichter van Kloze, ziet in de samenwerking met Heylen Vastgoed een perfecte culturele en zakelijke fit. “Ons DNA sloot goed aan bij de waarden van Heylen Vastgoed. Veel makelaars in Vlaanderen zijn nog niet innovatief genoeg, terwijl Heylen Vastgoed een echte pionier is. Dit partnership stelt ons in staat om sneller te schakelen en het platform verder uit te bouwen,” zegt De Kooning. “We hadden deze samenwerking al lang op het oog. We hebben de stap genomen zonder lang te twijfelen – laten we zeggen dat we direct zijn gaan samenwonen,” ” voegt hij met een knipoog toe.

Kloze maakt komaf met de gedateerde papieren huurders fiche die na bezoek van een pand mee wordt gegeven door de vastgoedmakelaar.  Huurders kunnen vanaf nu veilig & digitaal hun gegevens overbrengen aan de makelaar, zonder het risico dat ze verloren gaan in de mailbox. Als resultaat wordt de huurder veel sneller geholpen, en kunnen gegevens hergebruikt worden in de huurder zijn zoektocht. De huurder zal dus ook sneller een pand kunnen vinden. De verhuurder kan heel dit proces netjes digitaal volgen op ieder toestel, en zo zorgeloos woningen verhuren - Tom De Kooning, mede-oprichter Kloze


Toekomstgericht platform
 

De integratie van Kloze stelt Heylen Vastgoed in staat om haar aanbod verder te digitaliseren en de efficiëntie te verhogen. “Met Kloze kunnen we sneller doorpakken in de verhuurmarkt en blijven we ons onderscheiden door innovatie,” zegt Johan Heylen. “Deze overname biedt ons de kans om de digitale verhuurervaring voor zowel eigenaars als huurders naar een hoger niveau te tillen, wat perfect past binnen onze missie van een totale vastgoedservice.”
Met deze overname bevestigt Heylen Vastgoed haar ambitie om de verhuurmarkt in Vlaanderen verder te professionaliseren en de klantbeleving te optimaliseren.


Over Heylen Vastgoed


Heylen Vastgoed is een toonaangevende speler in het Vlaamse vastgoed, met 23kantoren verspreid over heel Vlaanderen. Het bedrijf biedt een volledig dienstenpakket aan, van aankoop en verkoop tot verhuur en beheer. Heylen Vastgoed onderscheidt zich door zijn klantgerichte aanpak en inzet op innovatie.


Over Kloze


Kloze is een innovatief verhuurplatform dat inspeelt op de noden van de hedendaagse verhuurmarkt. Door digitalisering en een gebruiksvriendelijke interface biedt Kloze een naadloze ervaring voor zowel verhuurders als huurders.
 

Ook interessant